در قرآن کريم ذکري از حضرت علي نيست، پس نتيجه ميگيريم که حضرت محمد صلي الله عليه وسلم اصلاً جانشيني نداشته اند. الله جل جلاله حفاظت حديث را تضمين نفرموده لذا همين است که مي بينيم شيعه هزاران حديث را در باره علي وباقي امامانشان جعل کرده و از زبان پيغمبر هر چه خواسته دروغ بافته و حتي علي را از حضرت ابراهيم بالاتر دانسته حضرت علي که هيچ، حتي امام تقي و نقي را از حضرت عيسي و حضرت موسي بهتر دانسته و همه اين گفته ها را به روز احاديث ساختگي ثابت کرده ولي در قرآن چونکه حريم ممنوع بوده نتوانسته اباطيل خود را داخل کند.
Author: محمد باقر سجودی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
و ما در این کتابی که تقدیم کلیه خوانندگان میکنیم در بیان مذهب سلف و دعوت به آن مسلک رد و مناقشه در بیان حق و توضیح آن برای مردم را الحاق میکنیم در میان مناقشهای که در یکی از کتابهای اخیر پیدا شده است و برای مناقشه کردن مسأله مهم و خطرناکی را آورده که مسأله رسیدن به مقصود براساس مذهب سلف و کسانی که براساس حق بدان تمسک میجویند، میباشد
Author: صالح بن فوزان الفوزان
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
تابي كه پيش رو داريد خلاصهي عقيدهي امام ابوحنيفه رحمه الله عليه دربارهي توحيد، صفات خداوند، ايمان و صحابه و نيز موضعگيري ايشان در برابر متكلمان است. در اين خلاصه؛ موضعگيري امام در رابطه با علم كلام، بيان ميشود، در ادامه ميخوانيد كه امام از شرك و آنچه منجر بدان ميشود، نهي كرده و از آن بر حذر داشته است. و با برخي از اشكال شركي كه بوقوع پيوسته و امام و پيروان راستينش از آنها نهي كردهاند، آشنا ميشويم.
Author: محمد بن عبدالرحمن الخمیس
Translators: حامد فیروزی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
-
Author: عبدالعزيز بن عبدالله بن باز
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
قواعد ناب در تعبير خواب [ القواعد الحسنى في تأويل الرؤى ]: (40) قاعده در آموزش تعبير خواب با مثالهای واقعی در گذشته و حال. - مقدمه دانشمند بزرگوار دکتر عبدالله بن عبدالرحمن الجبرين. - مقدمه شيخ: عبدالله بن سليمان المنيع.
Author: عبد الله بن محمد السدحان
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
Source: http://www.islamhouse.com/p/2187
به بررسی مهمترین کتاب شیعیان به نام الکافی می پردازد.
Author: عثمان بن محمد الخميس
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com