اين کتاب را برادر بزرگوارمان دکتر عائض قرني به رشته تحرير درآورده است و در آن به اموري که از ديدگاه قرآن و سنت، باعث دوستي و محبت ميان مسلمانان ميشود، پرداخته است
Author: عائض بن عبدالله القرني
Translators: عبدالقادر ترشابی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
مهمترين و شديدترين خطر كه متوجه انسان مي گردد، اينست كه: قلباً به آنچه رسول الله صلي الله عليه وسلم آورده ايمان نداشته باشد و اگر همراه با بي ايمان قلبي، نيكو دانستن اهل جاهليت را نيز اضافه كنيم در آن صورت خسارت و زيان وارده به نهايت خود خواهد رسيد اين نوشته يكي از نوشتههاي شيخ محمد بن سليمان التميمي رحمه الله است كه تحت نام "مسائل الجاهلية التي خالف فيها رسول الله صلى الله عليه وسلم أهل الجاهلية" نگاشته شده و مشتمل بر 128 مسئله مي باشد.
Author: صالح بن فوزان الفوزان
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اين مجموعة احاديث نبوى كه متعلق به احكام شريعت است ويژه زنان میباشد، آنرا جمع كرده و ترتيب دادم و اميدوارم نفع آن به همگان برسد، كوشيدم كه فقط چهل حديث باشد آنهم بخاطر آسان بودن حفظ آن، و تأسى به علماى سابقين كه در فنون مختلف چهل حديث را جمع آورى میکردند، و آنرا ترتيب دادهام به روش كتاب و باب و تعداد آن به چهل و سه حديث رسيد، كه بر خود لازم دانستم تا تمامي آن از احاديث شيخين (بخاري و مسلم) [متفق عليه] يا يكى از آنها، يا اينكه اهل و علماى حديث حكم صحت و خوب به آن داده باشند.
Author: محمد بن شاكر الشريف
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Source: http://www.islamhouse.com/p/1215
این کتاب در مورد زندگانی امیر معاویه رضی الله عنه می باشد و به دفع شبهات در مورد ایشان می پردازد.
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
سيرت پيامبراکرم،در حقيقت عبارت است از رسالتي كه رسول الله به نام شريعت براي جوامع بشري به ارمغان آورده و به وسيله آن مردم را از تاريكيها به سوي نور رهنمون شده است تا انسانيت را از عبادت و بردگي بندگان، به پرستش و عبادت خدا سوق دهد.
Author: صفي الرحمن المباركفوري
Translators: محمد ابراهیم کیانی - حامد فیروزی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
سيرة نبوي- که بر صاحبش درود و سلام بسيار باد- درحقيقت، عبارت است از رسالتي که رسول خدا با قول و فعل و تقرير، و گفتار و کردار و رفتار، و رهنمودها و عملکردهاي خويش، در ارتباط با جامعة بشري ادا کرد؛ و با اداي اين رسالت، معيارهاي زندگي را دگوگون ساخت؛ نيکي را به جاي بدي نشانيد؛ و در پرتو انوار اين رسالت عُظمي، مردمان را از تاريکيها بسوي روشنايي رهنمون شد،
Author: إسماعيل بن عمر بن كثير
Translators: محمد سمیعی رستاقی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com